L'oposició demana que s'aparti el regidor Miquel Soler de Ràdio Sabadell

Tots els grups fora del govern signen una moció per al ple de la setmana que ve | També demanen la cessió de la cap d’operacions per mala gestió de l’emissora | Reclamen la readmissió del cap tècnic, Manolo Guerrero

El regidor Miquel Soler, en una imatge d'arxiu
El regidor Miquel Soler, en una imatge d'arxiu | Albert Segura
Redacció
17 de febrer del 2017
Actualitzat a les 10:02h
L’oposició en bloc a l’Ajuntament de Sabadell (CiU, Ciutadans, PSC i PP) demanen al govern municipal que aparti al regidor Miquel Soler (Guanyem Sabadell) de ser al capdavant del Consell d’Administració de Ràdio Sabadell per la mala gestió de l'ens. Així ho ha fet públic el grup municipal de Convergència i Unió (CiU), que ha detallat que l’oposició, conjuntament amb els regidors no adscrits, presentarà una moció conjunta al ple de febrer per fer pública aquesta petició.
 
La moció també reclama que se cessi a la cap d’operacions, Carme Matamala, per la mala gestió feta al capdavant de l’emissora. De la mateixa manera, es demana la readmissió del cap tècnic, Manolo Guerrero, que creuen que es va acomiadar de manera “gens justificada”.
 
“S’ha generat una dinàmica que per decisions errònies en la gestió de personat ha creat una crisi que cal solucionar”, apunta el portaveu del grup municipal de CiU, Carles Rossinyol, que considera que l’alcalde ha d’assumir el lideratge de l’emissora fins a final de mandat, sense delegar cap funció. De la mateixa manera, consideren que la cap d’operacions, Carme Matamala, ha de ser cessada, donada la mala gestió que consideren que s’ha fet de l’emissora.
 
A la vegada, es demana la readmissió del cap tècnic, Manolo Guerrero: “Creiem que va ser acomiadat de forma gens justificada, fruit d’aquestes decisions poc encertades en relació a la gestió de personal”, afegeix Rossinyol. El col·lectiu insisteix que tots els grups van participar en la reformulació de l’emissora amb un vot de confiança al govern, però que la deriva que ha agafat el casi la tensió que amb els treballadors, la majoria dels quals integrants d'una plataforma, fa insostenible mantenir Soler al capdavant de l’ens.