Manel Navarro: ​«Estic feliç i res del que puguin dir farà que deixi de treballar»

El sabadellenc que representarà l'estat espanyol a Eurovisió assegura que va patir insults, faltes de respecte i amenaces | Nega taxativament que hi hagués cap irregularitat en la seva elecció i lamenta que la seva família i amics estiguin patint

Manel Navarro, en l'actuació de dissabte.
Manel Navarro, en l'actuació de dissabte. | RTVE
Redacció
16 de febrer del 2017
Actualitzat a les 12:07h
Manel Navarro, el sabadellenc que el proper 13 de maig representarà l'estat espanyol a Eurovisió, assegura que en cap moment s'ha plantejat renunciar a la fita malgrat la tensió i la polèmica que s'ha generat al voltant de la seva elecció. Navarro ho ha dit durant una entrevista a El Món a Rac1 en què ha assegurat que ha patit "insults, faltes de respecte i amenaces". 

"Estic molt feliç i res del que puguin dir farà que deixi de treballar". Així de contundent s'ha mostrat l'artista que ha negat que hi hagués cap irregularitat en el programa Objectivo Eurovisión que TVE va emetre el passat 12 de febrer i on la seva cançó Do it for you lover va resultar guanyadora entre els sis temes que competien per representar l'estat espanyol a Kiev.

En aquesta mateixa línia ha recordat que ja s'havia explicat amb anterioritat com actuaria el jurat en cas d'empat i ha desmentit que mantingui una relació especial amb el locutor dels 40 Principals Xavi Martínez, qui era membre del jurat del programa. "Tenim una relació d'artista locutor", ha comentat el sabadellenc que ha afirmat que no va presenciar l'agressió que aquest va patir en acabar l'emissió.

La polèmica botifarra

Navarro ha reconegut que va fer la botifarra però ha aclarit que no anava dirigida a TVE, ni a Espanya ni als eurofans que assistien com a públic. "Anava per unes quantes persones que hi havia a la zona davantera i que en veure que no va guanyar l'artista que ells volien van començar a dedicar-me insults, faltes de respecte i fins hi tot amenaces".

L'artista lamenta la situació que l'envolta i assegura que ha recomanat als seus familiars que intentin mirar el mínim possible les xarxes socials i els mitjans de comunicació perquè no pateixin. "No acabo d'entendre com ha arribat tot a aquest punt", ha lamentat el cantant que ha afegit que els ha tranquil·litzat dient-los que "tot sortirà bé". Alhora ha indicat que s'ha sentit recolzat per TVE.

Mantenint la il·lusió

Amb tot, Navarro es mostra feliç de representar l'estat espanyol a Eurovisió el proper 12 de maig i diu que en té moltes ganes. "Sempre hi ha opcions de guanyar tot i que sóc conscient que és molt difícil perquè he escoltat les caçons de la resta de candidats i hi ha de molt bones, però si no hi ha sort m'enduré l'experiència", ha apuntat. 

Navarro no ha volgut donar detalls sobre el seu primer disc, tot i que ha avançat que s'accelerarà una mica el procés: "Després del Festival escoltareu coses noves", ha assegurat.