Cues quilomètriques a l'AP-7 per una protesta amb crema de pneumàtics a la UAB

L'incendi ha obligat a tallar la via en sentit sud | Els Bombers hi han destinat una dotació

La fumera ha provocat el tall de la via
La fumera ha provocat el tall de la via | @a_la_derive_
Redacció
16 de febrer del 2017
Actualitzat a les 12:52h
Una protesta ha tallat aquest matí les autopistes AP-7 i B-30 a l'alçada de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) en sentit sud. Segons informen els Bombers, un grup de persones, que encara no s'ha identificat, que anaven vestits de verd i amb banderes vermelles, ha cremat pneumàtics, provocant el tall de les dues vies i cues quilomètriques.

Fonts de la UAB afegeixen que els joves anaven encaputxats, però que no han ensenyat cap pancarta reivindicativa amb missatges ni s’han cridat consignes, motiu pel qual es desconeix la identitat dels joves, si formen part de cap col·lectiu i fins i tot si són estudiants del centre.
 
De la mateixa manera, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SPEC) no ha reivindicat l’acció, si bé ha repiulat els missatges que s’han emès a través de Twitter sobre la crema de pneumàtics.

Els fets han passat pels volts de les 10.00 hores a l'alçada del campus de Bellaterra (Cerdanyola del Vallès). El col·lectiu ha accedit a la via en sentit sud i ha col·locat pneumàtics, que posteriorment ha incendiat.  

Com a conseqüència de l'incendi, s'ha procedit a tallar l'autopista AP-7 i el voral, la B-30. Tot i que pels volts de les 10.20 hores s'ha restablert la circulació a l'AP-7, però a la B-30 s'ha trigat uns deu minuts en reobrir la via. L'afectació, però, es tradueix en llargues retencions en sentit Tarragona.