Els museus tornaran a obrir de nit aquest dissabte

Redacció
12 de maig del 2015
Actualitzat a les 18:59h
Entrada del Museu d'Història de Sabadell
Entrada del Museu d'Història de Sabadell | Albert Segur

Entrada del Museu d'Història de Sabadell. Foto: Albert Segura


Molts cops hi passem per davant, però molts pocs hi hem entrat. Els museus de la ciutat no només ens conviden a conèixer-los aquest cap de setmana, sinó a experimentar de manera diferent, fora d’hores i amb un cert halo de misteri.
 
Després de tres exitoses edicions, aquest dissabte els Museus Municipals de Sabadell, l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, el Museu de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont i el Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa es sumen a la Nit dels Museus de Sabadell. Ho fan amb una proposta dinàmica i lúdica i oberta a tota la ciutadania.
 
Tots els museus romandran oberts des de les 20.00 hores i fins la mitjanit, amb entrada gratuïta per a visitar les exposicions permanents i temporals. Amb aquestes activitats:
 
A les 8 del vespre, el Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa (pl. del Gas, 8) oferirà un fragment de l’obra teatral El món màgic d’Oz a l’emblemàtic mirador del seu edifici, a càrrec de Joventut de la Faràndula.
 
A 3⁄4 de 9 del vespre, l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (c. d’en Font, 25)oferirà una presentació participativa de Lindy hop i Charleston, a càrrec de l’escola de dansa Crazy Legs.
 
A 2/4 de 10 del vespre, el Museu de l’Institut Català de Paleontologia Miquel  Crusafont (c. de l’Escola Industrial, 23), oferirà la lectura dramatitzada “Colometa” amb acompanyament d’acordió, a càrrec de la Cia. El Vapor.
 
A 1⁄4 11 de la nit, el Museu d’Art de Sabadell (c. del Dr. Puig, 16) portarà a terme una actuació del grup Els Notes, sota el títol de Música jove.
 
A les 11 de la nit, el Museu d’Història de Sabadell (c. de Sant Antoni, 13) oferirà microrelats de Miguel Angel Flores, a càrrec de la Cia. Pendientes de un Hilo