Dimarts amb lleu repunt de la temperatura

Redacció
15 de febrer del 2017
No s'esperen pluges a Sabadell
No s'esperen pluges a Sabadell | MeteoPrades.net
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest dimecres tindrem cel entre mig i molt ennuvolat al quadrant nord-est durant tot el dia, localment cobert fins a mig matí. A la resta del territori estarà mig o localment molt ennuvolat per estrats baixos fins a l'inici del matí; a partir d'aleshores minvaran i el cel quedarà serè o poc ennuvolat, malgrat que a punts del prelitoral i a zones de muntanya de la meitat nord i est es formaran alguns núvols al centre del dia. Independentment, a partir de mitja tarda apareixeran alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral, sobretot al final del dia.

S'esperen ruixats dispersos i aïllats al quadrant nord-est, d'intensitat feble o localment moderada. Acumularan quantitats minses o poc abundants. La cota de neu voltarà els 1800 metres.

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, i oscil·larà entre -2 i 3 ºC al Pirineu, entre 0 i 5 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 5 i 10 ºC a l'extrem nord-est i al litoral central, i entre 3 i 8 ºC a la resta del territori. La màxima pujarà lleugerament, i se situarà entre 9 i 14 ºC al Pirineu i al Prepirineu, i entre 12 i 17 ºC a la resta del territori.