Cinc llocs de feina com a cambrers d'hotel per a residents del Vallès Occidental

Els llocs de feina s'ofereixen en el marc dels programes Fem Ocupació i 30 PLUS del Consell Comarcal

Redacció
14 de febrer del 2017
El Consell Comarcal del Vallès Occidental està desenvolupant diferents programes de formació i treball per a joves i per a altres col·lectius, en els quals participen també diferents empreses que tenen bonificacions en la contractació del jovent.

En el marc dels programes FEM Ocupació per Joves i 30 PLUS es necessiten cobrir 5 vacants de feina per treballar com a cambrer o cambrera de pisos a diferents hotels de Barcelona. L'oferta va dirigida a persones que siguin residents als 16 municipis de la comarca que participen als citats programes.

Per poder accedir a les ofertes de feina cal residir a un dels següents municipis: Barberà del Vallès, Castellbisbal, Castellar del Vallès, Montcada i Reixac, Matadepera, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Ripollet, St. Cugat del Vallès, St. Llorenç Savall, St. Quirze del Vallès, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses o Viladecavalls.

També cal tenir entre 6 i 12 mesos d'experiència en el sector i disponibilitat horària de dilluns a diumenge de 9 a 14 hores (dos dies festius). Altres requisits per optar a les places són: castellà parlat correctament, permís de conduir i vehicle propi o disponibilitat de transport públic, estar inscrit com a demandant d'ocupació a l'Oficina de Treball i tenir disponibilitat per treballar i formar-se de manera simultània.

L'oferta és per a joves de 18 a 29 anys amb ESO, Batxillerat o Curs de Formació de Grau Mitjà en cas dels joves. També per a majors de 30 anys amb Graduat Escolar, ESO o estudis primaris.

S'ofereix un contracte de treball de, com a mínim, 6 mesos amb un salari de 675€ bruts per 25 hores. Les persones seleccionades també rebran formació vinculada al lloc de treball i orientació i acompanyament durant tot el procés.

Els interessats/des en participar al procés de selecció han d'enviar el currículum actualitzat a gallardopl@ccvoc.cat indicant l'oferta de feina.