Sabadell no ha rebut cap comunicació oficial sobre les obres pendents a Sabadell Centre

L’escala mecànica de pujada de l’andana en direcció Terrassa porta una setmana espatllada | El consistori afirma que no hi ha comunicació oficial sobre terminis o calendari

Redacció
12 de febrer del 2017
Actualitzat a les 14:33h
L'Ajuntament de Sabadell assegura que no ha rebut cap notificació oficial que indiqui que les obres pendents a l'estació de Rodalies de Sabadell Centre començaran a l'estiu. Així es va comprometre el govern espanyol aquesta setmana, a petició dels diputats del PDECat al Congrés des Diputats.

"Fa un any que es va anunciar que les obres començarien a l’estiu i no va ser així; ara tampoc tenim cap comunicació oficial sobre terminis o calendari, tant de bo sigui cert, perquè la situació de l’estació de Renfe Centre fa anys que dista molt de ser digna", assenyala el tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Maties Serracant. En aquest sentit, recorda que el govern municipal va sol·licitar de visitar l’espai amb el director de Rodalies Catalunya, però no se n’ha obtingut resposta.

Segons tinent d’alcalde, “ara sembla que ha de tenir lloc una reunió tècnica, però la data tampoc ha estat concretada”, i ha afegit que “no tenim cap mena d’interès en més titulars sobre l’estació Sabadell Centre, el que volem és veure-hi les màquines treballant”.