Els entorns de l'estació de Can Feu -Gràcia pateixen canvis a partir de dilluns

Es retiraran les tanques per afavorir la connexió del barri i l’accés a la parada | Es faran canvis en la circulació d’alguns carrers de l’entorn

El Passeig de Can Feu es començarà a obrir dilluns
El Passeig de Can Feu es començarà a obrir dilluns | Juanma Peláez
10 de febrer del 2017
Actualitzat a les 14:07h
A partir de dilluns vinent les tanques que voregen el passeig resultant del soterrament dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) a Gràcia i Can Feu aproparan una mica més aquests dos barris. Aquestes tanques es retiraran, deixant accés directe a l’estació des dels dos cantons del passeig, a la vegada que es duran a terme canvis en la circulació de vehicles a l’entorn.
 
En la primera fase, que es durà a terme aquest dilluns, es faran canvis substancials, com ara la conversió del carrer Sant Jordi en un sol sentit de la circulació, cosa que també es farà en la carretera de Molins en el tram comprès entre la carretera de Barcelona i la placeta Clavé. També el carrer Enginyer Playà es modificarà per evitar que es converteixi en zona de pas de vehicles.
 

En una segona fase es faran noves modificacions, on entre altres es mantindrà el canvi de sentit en el carrer Cèsar Torras, a partir de la petició dels veïns. Aquests canvis es duran a terme al mes d’abril.