Arriba a LaSala un muntatge inspirat en l'obsessió de Leonardo da Vinci per volar

Es tracta de l'espectacle "Vuelos" que transformarà la realitat a través d'un apassionant món de dansa i imaginació

Imatge de l'espectacle Vuelos
Imatge de l'espectacle Vuelos | LaSala
Redacció
11 de febrer del 2017
Actualitzat a les 16:15h
La companyia de dansa contemporània Aracaladanza presenta aquesta setmana a Sabadell el seu nou espectacle Vuelos. Acabats d'arribar d'una gira per França, la formació presenta un muntatge que s'inspira en Leonardo da Vinci i en tots els seu invents per fer volar els homes. No és la primera vegada que aquesta companyia fixa la seva mirada en artistes. Ja ho han fet anteriorment amb René Magritte, El Bosco i Joan Miró.

Aracaladanza arriba al Teatre Principal per compartir amb el públic un univers fascinant, i a través de la dansa i la imaginació, transformar la realitat. Aquest espectacle parteix de l'obsessió que va tenir capficat a Leonardo da Vinci durant 25 anys: que l'ésser humà pogués volar. Va fer centenars de dibuixos de màquines voladores inspirades en la natura que ara, gràcies a Vuelos cobren vida. 

La companyia ha estat guardonada amb nombrosos premis, com el Premio Nacional de Teatro para la Infancia y la Juventud 2010. Són una referència dels últims anys a nivell europeu d'una dansa que 'atrapa' als nens i al públic adult.

La representació familiar d'aquest diumenge tindrà un valor afegit, i és que després de l'espectacle LaSala ha preparat una sorpresa per al públic. Els nens podran fer un taller, a càrrec de Volarisfree, per aprendre a fer avions amb porexpan i aconseguir que volin molts metres. Aquest taller tindrà una durada aproximada de 30 minuts.