Les obres d'adequació de l'estació Sabadell Centre començaran a l'estiu

L’escala mecànica de pujada de l’andana en direcció Terrassa porta una setmana espatllada | Segueix sense ascensors i impossibilita l’accés a les persones amb mobilitat reduïda

L'escala mecànica, avariada
L'escala mecànica, avariada | PDECat
Redacció
09 de febrer del 2017
Actualitzat a les 12:55h
Les obres per millorar l'accessibilitat a l'estació de Renfe de Sabadell Centre podrien començar el proper estiu. Així ho ha assegurat el govern de l'estat en resposta a la pregunta que la diputada al Congrés del PDECat, Lourdes Ciuró, ha formulat a la cambra espanyola. L'executiu espanyol ha explicat que l'objectiu és que els treballs es facin en aquesta època de l'any per minimitzar els efectes sobre els usuaris. 

"És una bona notícia que tinguem una data aproximada per fer unes obres que fa molt temps que els sabadellencs i sabadellenques reclamen", ha apuntat Ciuró que ha assenyalat que la formació seguirà treballant perquè les obres s’iniciïn el més aviat possible.  

La resposta del govern de l'estat arriba després que el PDECat a Sabadell manifestés la seva voluntat de portar aquesta qüestió a Madrid, ja que aquesta estació de Rodalies és "la més utilitzada a la ciutat". 

Les principals demandes fan referència a la necessitat que s'instal·li un ascensor d'accés del carrer al vestíbul i del vestíbul al carrer, ja que la instal·lació ni tan sols compta amb escales mecàniques de connexió del carrer a l'estació. A tot plegat s'hi suma la situació que viuen les escales mecàniques de pujada de l’andana en direcció a Terrassa amb connexió amb el vestíbul, que fa dues setmanes que estan avariades.