NacióSabadell sorteja entrades pel concert John Williams i Els Immortals del Cinema

Es podrà veure aquest divendres al Centre Cultural Terrassa

Nació Sabadell
09 de febrer del 2017
Actualitzat a les 9:29h
Els temes de Jurassic Park sonaran al concert
Els temes de Jurassic Park sonaran al concert | Universal
NacióSabadell sorteja una entrada doble per veure aquest divendres, 10 de febrer a les 21:00 hores, el concert John Williams i els Immortals del Cinema, de l'Orquestra Simfònica del Vallès. La cita tindrà lloc al Centre Cultural Terrassa.

Hi ha dos fils de veu que emparenten pel·lícules de gèneres tan distintes com La llista de Schindler, Star Wars, Chicago, Pulp Fiction, La missió o Beethoven: els actors i dobladors Salvador Vidal i Mercè Montalà. Són ells qui, posant-se en la pell de les estrelles més emblemàtiques de Hollywood, t’han fet riure i plorar en la teva llengua materna. Rubén Gimeno cosirà aquests dos fils de veu a la música que amplificava el seu discurs. Una oportunitat per descobrir que el millor de l’art visual més celebrat del nostre temps és el que no es veu: la música i la veu.

Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el proper divendres, 10 de febrer, a les 12:00 hores. 
- NacióSabadell farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.