El PDECat durà a Madrid el mal estat de Sabadell Centre

L’escala mecànica de pujada de l’andana en direcció Terrassa porta una setmana espatllada | Segueix sense ascensors i impossibilita l’accés

L'escala mecànica, avariada
L'escala mecànica, avariada | PDECat
Redacció
09 de febrer del 2017
El PDECat durà al Congrés dels Diputats la pèssima situació en què denuncien que es troba l’estació de Rodalies de Sabadell Centre, la més utilitzada de la xarxa a la ciutat. Ho faran a través dels diputats a Madrid, i després de les nombroses anomalies i avaries que arrossega aquesta infraestructura.
 
Al fet que encara avui dia no disposi d’ascensor d’accés del carrer al vestíbul i del vestíbul al carrer, i de no comptar ni amb tan sols escales mecàniques de connexió del carrer a l’estació, cal sumar-hi la situació que viuen les escales mecàniques de pujada de l’andana en direcció a Terrassa amb connexió amb el vestíbul, que fa dues setmanes que està avariada.

"S’està demorant l’ascensor, malgrat la proposta inicial, i es fa un seguiment per part dels nostres diputats a Madrid, però hi ha un estat de deixadesa de l’Estat, que no fa ni el manteniment més elemental", explica el portaveu del PDECat a Sabadell, Carles Rossinyol, el declaracions a NacióSabadell.
 
D’aquesta manera, la formació vol traslladar un malestar de ciutat el Congrés dels Diputats i concretament el govern espanyol, que té un problema endèmic obert amb la xarxa ferroviària catalana. A la comarca, no només l’estació de Sabadell Centre suposa un maldecap per a Madrid, també el soterrament de les vies reivindicat a Montcada i la reivindicació per posar en marxa estacions com ara la de Santa Perpètua de Mogoda de la línia R8, que uneix Granollers amb Martorell.