Sabadell elegeix el nou gerent de Vimusa

L’arquitecte Jordi Núñez ha estat escollit amb els vots dels grups que formen el govern | Divendres es formalitzarà el seu contracte

Redacció
08 de febrer del 2017
Actualitzat el 09 de febrer a les 15:58h
L’Ajuntament de Sabadell ha escollit el nou gerent de l’empresa pública d’habitatge, Vimusa, que prendrà el relleu a Jordi Renom. Segons ha pogut saber NacióSabadell, es tracta de l’arquitecte sabadellenc Jordi Núñez, que ha estat escollit amb els vots  favorables dels partits que formen part del govern (ERC, Crida per Sabadell, Unitat pel Canvi i Guanyem Sabadell) i l’abstenció de la resta de grups (CiU, PSC, Ciutadans i PP).
 
L’opció de Núñez s’ha imposat per sobre d’un total de sis candidats. Dimarts 31 de gener el Consell d’Administració de Vimusa es va reunir, però els representants de l’oposició no comptaven amb les referències dels candidats ni tampoc les valoracions que havia fet la Comissió de Valoració. Per aquest motiu, van reclamar les dades per poder fer un anàlisi suficient de l’opció proposada.
 
Amb tot plegat, aquest dimarts la Junta General ha dut a aprovació el nom proposat i l’ha aprovat. “Dimarts passat se’ls va fer còpies i han tingut una setmana per accedir als currículums dels candidats, un grup hi ha accedit, i aquest dimarts ja havien tingut accés a tota la informació”, apunta la regidora d’Habitatge, Glòria Rubio, en declaracions a NacióSabadell.
 
Aquest proper divendres es formalitzarà el contracte de Núñez i el relleu de Renom al capdavant de Vimusa.