Denuncien diversos atropellaments a la porta de l'escola Amadeu Vives de Sabadell

Veïns de la zona s’han concentrat aquest dimarts a la porta del centre | Demanen a l’Ajuntament mesures per reduir el perill per a les famílies que van porten i van a buscar els nens a l’escola

Dues mares protestant a la porta de l'escola Amadeu Vives
Dues mares protestant a la porta de l'escola Amadeu Vives | Vicente G.
Redacció
08 de febrer del 2017
Veïns de l’Eixample de Sabadell denuncien la perillositat registrada a l’entorn de l’escola Amadeu Vives, on des de principis d’any hi ha hagut diversos atropellaments, alguns d’ells amb menors implicats. Per aquest motiu demanen a l’Ajuntament mesures per reduir el risc per a les famílies que porten i van a buscar els nens a l’escola.
 
“Els nens surten corrents de l’escola i sovint passen el pas de vianants sense mirar perquè van esverats, i és un gran risc que no podem córrer”, explica el president de l’Associació de Veïns de l’Eixample, Antonio Ontiveros. De fet, assegura que en el més i pocs dies que portem de 2017 ja hi ha hagut tres nens i tres adults atropellats, tots ells amb ferides lleus.
 
Per aquest motiu, aquest dimarts una trentena de pares, mares i familiars han protestat davant del centre, i traslladen un clam a l’Ajuntament perquè aporti solucions en aquest punt de la ciutat, recordant la necessitat de protegir un espai, l’escola, situat a prop d’una zona per on hi discorren molts vehicle, l’avinguda de Barberà. És previst que aquest dijous traslladin la problemàtica a l’alcalde, Juli Fernàndez.