Sant Quirze es bolca amb els refugiats amb un acte popular

Un concert, un vermut i un "mannequin challenge" serveixen per traslladar la situació que viu la població afectada

Un moment del mannequin challenge de Sant Quirze
Un moment del mannequin challenge de Sant Quirze | Ajuntament
Redacció
07 de febrer del 2017

El Casal d’Avis de Sant Quirze va acollir diumenge un acte de suport a les persones refugiades organitzat per l'Ajuntament i la Plataforma Sant Quirze acollim els refugiats en el marc de la campanya “Casa Nostra, Casa Vostra”. L'acte va consistir en un concert de l’Escola Municipal de Música i de Dones per la Pau, i també es va organitzar un vermut solidari i un mannequin challenge a càrrec de l’Onze al Teatre.

Els nois de l’Esplai La Flama van fer una pancarta i també es van recollir signatures de suport per a les persones refugiades. De fet, aquesta setmana podeu signar en els llistats distribuïts als diferents equipaments municipals, així com a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. 

El mural situat a l’avinguda de Pau Casals, obra de l’artista Samuel Moraño, va presidir les activitats, tot recordant la problemàtica que viuen aquestes persones. "Casa Nostra, Casa Vostra", neix fruit d’un grup de voluntaris que es van donar a conèixer en camps de refugiats,  per conscienciar i mobilitzar la ciutadania i interpel·lar les institucions perquè donin una resposta més clara i contundent al problema dels refugiats i per tornar a posar a primera línia del debat públic l’anomenada crisi migratòria.