Dimarts amb possibilitat de pluja

Redacció
07 de febrer del 2017
Es poden registrar pluges
Es poden registrar pluges | Jordi Peró
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest dimarts tindrem cel entre mig i molt ennuvolat. A partir de migdia la nuvolositat augmentarà i quedarà molt ennuvolat o cobert. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert durant tot el dia.

A la meitat nord i est i al llarg de la tarda s'esperen algunes precipitacions febles i disperses, si bé a partir del vespre seran més extenses i continuades. Tampoc se'n descarten a la resta del territori a partir del vespre. Independentment, al llarg del dia s'esperen precipitacions febles i localment moderades al vessant nord del Pirineu. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació, si bé al vessant nord del Pirineu podran ser localment abundants. La cota de neu baixarà dels 1800 metres fins als 1100 metres en conjunt, si bé serà localment més baixa al vessant nord del Pirineu. A partir dels 2000 metres es podran acumular més de 30 cm. de neu nova

Temperatura mínima semblant o lleugerament més alta. Oscil·larà entre -5 i 0 ºC al Pirineu, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu, i entre 2 i 7 ºC a la Depressió Central i prelitoral i entre els 5 i 10 ºC al litoral. Al Pirineu es donarà al final del dia. La temperatura màxima es mantindrà sense grans canvis. Oscil·larà entre 6 i 11 ºC al Pirineu i entre 12 i 17 ºC a la resta del país, tot i que localment seran més altes al litoral.