Avís pel fort vent aquest dilluns a Sabadell

La temperatura baixarà
La temperatura baixarà | ACN
Redacció
06 de febrer del 2017
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest dilluns tindrem cel molt ennuvolat a l'extrem nord del Pirineu. A la resta del país estarà serè poc ennuvolat, tot i que fins a mig matí hi haurà alguns núvols baixos al sector del Port i a l'Altiplà Central. A banda, a partir del matí es formaran núvols alts i mitjans al terç sud, que al llarg de la tarda arribaran a la resta del territori. Amb tot, el cel tendirà a quedar mig ennuvolat.

El vent bufarà de components nord i oest, moderat amb cops forts i alguns de molt forts. A partir del matí tendirà a afluixar fins a quedar a partir de la tarda, fluix i de direcció variable a l'interior de la meitat est, al nord de la depressió Central i al nord del litoral i prelitoral central. A la resta del país continuarà bufant de components nord i oest, moderat amb cops forts. Malgrat tot, a les cotes més elevades del Pirineu continuarà bufant fort amb cops molt forts. A banda, al litoral de l'Empordà bufarà tramuntana forta amb cops molt forts, si bé tendirà a afluixar al llarg de la tarda.

Temperatura mínima lleugerament més baixa. Els valors es mouran entre -2 i 3 ºC al Pirineu, entre 1 i 6 ºC al Prepirineu, entre 3 i 8 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 6 i 11 ºC al litoral. La temperatura màxima serà semblant. Oscil·larà entre 6 i 11 ºC al Pirineu, entre 10 i 15 ºC al Prepirineu, i entre 12 i 17 ºC a la resta del país.