Detinguts tres joves per cremar contenidors a Sabadell

Se'ls ha identificat a partir del foc originat en uns contenidors al carrer Sant Honorat

Un dels incendis d'aquesta passada matinada
Un dels incendis d'aquesta passada matinada | NacióSabadell
Redacció
05 de febrer del 2017
Actualitzat a les 11:37h
La Policia Municipal de Sabadell ha detingut tres joves per cremar contenidors a la ciutat. Les detencions s'han fet després d'una nit en què els Bombers han hagut d'actuar en l'encesa de diferents focs en la mateixa zona del centre, motiu pel qual se sospita que els podrien haver provocat el mateix grups de nois.

Es tracta de tres nois, dos menors d'edat de 16 i 17 anys, i un tercer de 19 anys. En total, han reconegut provocar els incendis d'aquest dissabte i diumenge, que han afectat 14 contenidors i dos cotxes. El seu modus operandi se centraria en cremar papers a l'interior dels contenidors.

Els incendis d'aquesta matinada

A les 00.43 hores d'aquest diumenge s'ha rebut el primer avís d'un incendi al carrer Unió amb Escola Pia, on finalment ha cremat un contenidor de vidre, afectant un grup total de tres. Posteriorment, a les 1.13 hores, s'ha rebut un nou avís, aquest al carrer Filadors, on ha cremat un contenidor d'envasos de plàstic.

A les 2.49 hores, un nou avís movia els serveis d'emergències al carrer Estrella cantonada amb Escola Pia, on han cremat cinc contenidors, i un altre al carrer Sant Honorat a les 2.33 hores, on ha cremat un altre contenidor. En aquest punt la Policia Municipal ha iniciat una persecució d'un grup de joves que fugien del lloc i coincidien amb la descripció dels testimonis dels últims fets.

Finalment, els agents han detingut els tres nois.