Sabadell se situa com a referent cerveser mundial

Dos establiments de la ciutat, reconeguts com dels millors on prendre cervesa de tot l'Estat | Una cervesa amb segell sabadellenc és elegida entre les 100 millors del món

Les quatre cerveses de Nómada Brewing, a la barra
Les quatre cerveses de Nómada Brewing, a la barra | Albert Segura
Albert Segura
03 de febrer del 2017
Actualitzat a les 22:25h
La ciutat de Sabadell està d'enhorabona, i sobretot aquells que els agrada la cervesa, la bona cervesa. La prestigiosa Ratebeer, que recull les principals novetats al voltant del món de la cervesa, ha situat la capital vallesana en el mapa.

Concretament ha estat distingint la Microcerveseria i l'Olut entre els millors llocs on prendre cervesa de tot l'Estat, la primera en categoria de local on s'elabora la pròpia beguda, i la segona com a bar. A la vegada, la cervesa Papaya Rye, de Nómada Brewing, elaborada pel propietari d'Olut, Sami Claret, ha entrat en el llistat de les cent millors de tot el món.

"És un honor increïble veure la nostra cervesa entre noms de veritables monstres que admirem i són referents”, ha explicat Claret. D’aquesta manera, Sabadell es reafirma com a referent destacat dins del panorama cerveser nacional i internacional.