Davallada de la temperatura

Redacció
02 de febrer del 2017
La temperatura baixarà
La temperatura baixarà | MeteoPrades.net
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest dijous de matinada la nuvolositat anirà augmentant fins a quedar molt ennuvolat o cobert al llarg del matí. A partir del vespre disminuirà la nuvolositat a l'extrem sud-oest.

De matinada s'esperen precipitacions al vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental. A partir de mig matí se n'esperen de disperses al terç oest, a la tarda s'estendran a tota la meitat oest i resta del Pirineu i Prepirineu, i a partir del vespre quedaran restringides al Pirineu i Prepirineu. A la resta del territori no s'en descarten d'aïllades a partir de la tarda. Seran febles i acumularan quantitats minses en general i poc abundants al quadrant nord-oest, tot i que localment podrien ser abundants (entre 20 i 50 mm en 24 hores) al vessant sud del Pirineu Occidental. La cota de neu s'iniciarà al voltant dels 1700 metres per situar-se als 1200 al final del dia al Pirineu occidental i als 1400 a la resta del país.

La temperatura mínima serà semblant; màxima en descens, lleuger en general i localment moderat. La mínima es mourà entre els -2 i 3 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 1 i 6 ºC a la depressió Central, entre 3 i 8 ºC al prelitoral i entre 5 i 10 ºC al litoral. La màxima arribarà a valors entre 3 i 8 ºC al Pirineu, entre 5 i 10 ºC al Prepirineu, entre 8 i 13 ºC a la depressió Central i entre 11 i 16 ºC a la resta.