La FCF sanciona el Roureda i la Sabadellenca per esbatussar-se en ple partit

S'han imposat multes de 160 i 60 euros, respectivament, i la suspensió de partits per a dos jugadors | També caldrà jugar els minuts restants del partit, que va suspendre's

Acte de conciclació entre els dos equips
Acte de conciclació entre els dos equips | UE Sabadellenca
31 de gener del 2017
Actualitzat a les 19:19h
La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha establert les sancions corresponents al Roureda VDF i a la UE Sabadellenca per la batussa que van protagonitzar el passat dissabte 21 de gener al camp del primer equip. Segons ha pogut saber NacióSabadell, s'han establert sancions de 160 euros per al primer equip, mentre que per al segon la multa és de 60 euros.

Els fets van passar al camp de la Roureda en ple partit de Segona Divisió Juvenil, un xoc que va acabar a cops de puny i puntades. Després d'una falta, hi va haver una invasió de camp amb una setantena de persones, i per aquest motiu l'àrbitre va decretar la fi del partit. Era el minut 73 i el marcador mostrava un 2 a 1 a favor dels locals. Ja havia ensenyat un total de dotze targetes grogues i, sortosament, va poder abandonar el camp sense problemes.

Per tot plegat, s'han imposat les sancions econòmiques especificades a cada un dels dos conjunts i s'ha establert un partit de sanció per al Roureda, que haurà de jugar el proper matx en un altre equipament esportiu. Dos jugadors, un de cada equip, han estat penalitzats amb la suspensió durant cinc partits, i a més caldrà jugar els minuts restants del partit suspès a porta tancada, en una data que la FDF encara no ha comunicat.

Per calmar els ànims, aquest dissabte passat els dos equips van decidir fer un acte de conciliació que es va produir al camp de la UE Sabadellenca, al sud de la capital vallesana, on hi va assistir Josep Maria Sabater, representant de la FDF. L'objectiu és, asseguren fonts d'aquesta entitat, girar full i enterrar qualsevol pugna entre els dos equips.