Sant Quirze del Vallès rep una auditoria sobre protecció de dades

Forma part d'un projecte de la Diputació de Barcelona

Redacció
01 de febrer del 2017
La Diputació de Barcelona ha lliurat l'auditoria de protecció i seguretat de dades a l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, un document que és de caràcter biennal i obligatori i serveixen per avaluar les mesures de seguretat en el tractament de les dades personals als municipis. A més de Sant Quirze, també n'han rebut els ajuntaments d'Arenys de Mar, les Franqueses del Vallès, Malgrat de Mar, Òdena i Sant Just Desvern.

Les auditories valoren diversos aspectes de protecció i seguretat de les dades de caràcter personal, com ara els requisits formals, el compliment dels principis de qualitat de les dades, l'atenció dels drets dels afectats pel tractament de dades i aspectes relatius a la seguretat de la informació. També ofereixen recomanacions i mesures correctores adequades per esmenar les possibles deficiències en els tractaments.

La Diputació assessora els municipis en l'adequació a la normativa de protecció de dades de caràcter personal mitjançant recomanacions, propostes i models raonats i, en el marc del Catàleg de Serveis, dóna suport a la realització de les auditories.