Els equips de futbol que es van esbatussar a Sabadell es reconcilien

L'àrbitre, que havia ensenyat dotze targetes grogues, va decretar la fi del partit entre el Roureda i el Sabadellenca al minut 73

Acte de conciclació entre els dos equips
Acte de conciclació entre els dos equips | UE Sabadellenca
30 de gener del 2017
Actualitzat a les 15:28h
Els jugadors de la UE Sabadellenca i el Roureda VDF que fa dos caps de setmana van protagonitzar una batalla campal a Sabadell han fet aquest dissabte un acte de reconciliació al mateix camp on van passar els fets. L'objectiu, assegura la UE Sabadellenca en un comunicat penjat a la seva pàgina de Facebook, és treballar perquè no es tornin a repetir casos com aquest.

Els fets van passar en dissabte 21 de gener en un camp municipal de Sabadell en ple partit de Segona Divisió Juvenil, un xoc que va acabar a cops de puny i puntades. L'àrbitre, després de veure com els jugadors i els afeccionats es barallaven, va decretar la fi del partit. Era el minut 73 i el marcador mostrava un 2 a 1 a favor dels locals. Ja havia ensenyat un total de dotze targetes grogues i, sortosament, va poder abandonar el camp sense problemes, segons explica el web sindicatodearbitros.es.

Els dos equips de Sabadell es troben a l'espera de la resolució de la Federació Catalana de Futbol pels incidents. Aquest dissabte, però, els dos conjunts van fer un acte de conciliació, amb presència d'un representant de la Federació, i amb l'objectiu de "tancar aquest capítol d'una vegada per totes", assenyalen.

En el text destaquen que "els fets lamentables que es van produir no es poden repetir mai més", motiu pel qual hi estan treballant amb molta insistència. "Aquí portem molt de temps treballant per eradicar el comportament de tot aquell que perdi el respecte a jugadors, àrbitres i aficionats, ho aconseguirem per sobre de tot i de tots", afegeix el text.