Un partit de juvenils a Sabadell, suspès per una batalla campal a cops de puny i puntades

L'àrbitre, que havia ensenyat dotze targetes grogues, va decretar la fi del partit entre el Roureda i el Sabadellenca al minut 73

Vídeo de la batalla campal al partit Roureda-Sabadellenca
28 de gener del 2017
Actualitzat a les 18:31h

La violència als camps de futbol continua sense eradicar-se. I una bona mostra és la lamentable batalla campal que es va viure el passat dissabte 21 de gener en un camp municipal de Sabadell. El partit de la Segona Divisió Juvenil entre el Roureda i el Sabadellenca va acabar a cops de puny i puntades.

L'àrbitre, després de veure com els jugadors i els afeccionats es barallaven, va decretar la fi del partit. Era el minut 73 i el marcador mostrava un 2 a 1 a favor dels locals. Ja havia ensenyat un total de dotze targetes grogues i, sortosament, va poder abandonar el camp sense problemes, segons explica el web sindicatodearbitros.es.

Els dos equips de Sabadell, a l'espera de la resolució de la Federació Catalana de Futbol pels incidents, disputen aquest cap de setmana els partits de la quinzena jornada de la darrera divisió de juvenils. Sabadellenca i Roureda, ocupen la primera i quarta posició a la classificació, respectivament.