Claudi Martí és elegit nou president del Club Natació Sabadell

S'ha imposat a l'actual president, Miquel Torres

Redacció
25 de gener del 2017
Actualitzat el 26 de gener a les 10:03h
Claudi Martí, nous president del Club Natació Sabadell
Claudi Martí, nous president del Club Natació Sabadell | Cedida
El director de la consultora de serveis de Tecnologies de la Informació (TI) GFT, Claudi Martí, ha estet elegit nou president del Club Natació Sabadell. Martí ha obtingut un total de 1.824 vots a favor, mentre que el seu rival i actual president, Miquel Torres, ha aconseguit el suport de 1.033 socis. 

Les eleccions s'han celebrat aquest dimecres, amb una crida traslladada als més de 17.000 socis censats amb dret a vot que té el club. Les urnes han estat obertes de 9.00 a 21.00 hores a les instal·lacions del carrer Montcada i a les de Can Llong.
 
Martí s'ha plantejat tres eixos sobre els quals basa el seu programa: l'econòmic, el social i l'esportiu, amb la finalitat que l'entitat "torni al soci, que tingui accés a la presa de decisions", apel·lant a un esperit més transparent de l'organisme i millorant el servei, sobre una massa, ha dit, que ha hagut de suportar l'encariment de les quotes en un 20%.
 
La seva aposta també passa per adequar el cost dels serveis a la realitat i buscar nous patrocinadors de cada equip del club per generar recursos propis i d'aquesta manera, es puguin autofinançar.

La seva candidatura va avançar que si era la guanyadora demanarien una auditoria independent per conèixer la situació actual del club.