La nova temporada del Teatre-Auditori Sant Cugat dóna protagonisme a les propostes familiars

Redacció
23 de gener del 2017
Companyia Geronimo
Companyia Geronimo | Promocional
El Teatre-Auditori Sant Cugat aposta per una programació familiar en la nova temporada
de l'equipament vallesà, en què el darrer espectacle de la vigent programació és el musical d’El Petit Príncep, amb les entrades a punt d’exhaurir-se per a les tres funcions. Com a novetat, es durà a terme l'activitat complementària Parlem de... El Petit Príncep i una exposició al vestíbul del teatre, sota el títol Els secrets del Petit Príncep, amb més de 50 exemplars del llibre.

Setmanes abans de començar la nova temporada febrer-maig 2017 s’obren dues noves funcions de La Dàmaris en concert (26 de febrer, 12.00 hores) i La Gran Ilusión d’Antonio Díaz (27 de maig, 12.00 hores), ja que la resta de funcions tenen les entrades gairebé exhaurides. Geronimo Stilton torna després de quatre anys al Teatre-Auditori amb un nou musical, Gran retorn a la fantasia, i tres funcions.

Des de la ciutat comtal arriben els color i l’energia de Lucrecia. Una bruixa a Barcelona i des del País Basc desembarca la companyia Teatro Gorakada amb un Moby Dick ben peculiar i original per submergir els més petits a la literatura universal.