Diversos municipis d'Osona aproven mocions contra l'aplicació de l'article 155

Tavèrnoles, Taradell, Tona, Sant Pere de Torelló i Gurb ja ho han fet i, d'altres poblacions com Vic o Manlleu tenen previst fer-ho en les pròximes hores

Redacció
24 d'octubre del 2017
L'Ajuntament de Sant Pere de Torelló votant la suspensió de l'article 155
L'Ajuntament de Sant Pere de Torelló votant la suspensió de l'article 155 | Twitter @AjSantPere
Primeres mocions als ajuntaments de la comarca d'Osona. Diversos ajuntaments han aprovat aquest dilluns mocions per aturar l'aplicació de l'article 155 i en defensa de les institucions catalanes. És el cas de Tavèrnoles, Taradell, Sant Pere de Torelló, Gurb o Tona, on s'han convocat plens extraordinaris d'urgència per aprovar el text que promouen l'Associació de Municipis per la Independència. 

A més, entre aquest dimarts i dimecres tenen previst celebrar el ple les dues poblacions més grans de la comarca, Vic, la capital, i Manlleu, on el seu govern està vinculat amb el PSC. La moció de l'AMI i l'ACM rebutja l’article 155, dona suport al govern i al Parlament perquè facin efectiu el mandat popular del referèndum del passat 1 d'Octubre i condemna "la violació de drets fonamentals a Catalunya a través de les mesures repressives aplicades per l'Estat espanyol contra la població i les institucions catalanes".
 
Arxivat a