​Acord per assessorar en les reclamacions per clàusules abusives dels bancs

El Col·legi d'Advocats de Vic i la Diputació de Barcelona signen un conveni de col·laboració

Joan Riera del col·legi d'advocats de Vic i Laura Martínez de la Diputació de Barcelona
Joan Riera del col·legi d'advocats de Vic i Laura Martínez de la Diputació de Barcelona | Carles Fiter
Redacció
23 d'octubre del 2017

Joan Riera del col·legi d'advocats de Vic i Laura Martínez de la Diputació de Barcelona Foto: Carles Fiter


La diputada de Salut Pública i de Consum de la Diputació de Barcelona, Laura Martínez, i el degà d'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Vic, Joan Riera, van signar aquesta setmana un conveni de col·laboració per proporcionar una atenció personalitzada i gratuïta als osonencs en relació als litigis amb entitats financeres per la inclusió de clàusules abusives en contracte hipotecaris.

L'acord preveu que les dependències dels ajuntaments de la comarca que tinguin servei d'atenció ciutadana atendran de forma individualitzada les consultes dels consumidors. Es tracta dels ajuntaments de Vic, Manlleu i el Consell Comarcal d'Osona. En aquest darrer cas es pot concretar directament a les oficines municipals fins al mes de desembre. S'oferiran un total de 52 hores de servei cada mes. Està en marxa des de setembre.

Aquest servei de la Diputació de Barcelona s'ha estès arreu de la demarcació, a través de convenis amb els diferents col·legis d'advocats. La corporació ha augmentat fins a 2 milions d'euros el pressupost destinat als Serveis Públics de Consum. Alhora ha intensificat la formació específica als tècnics d'aquests Serveis: 77 municipals i 7 comarcals.
Arxivat a