El taradellenc Blai Trias, campió de promovelocitat

El jove pilot de l'Escuderia Osona guanya la cursa de Calafat i s'emporta un disputat títol de PromoRacc1

Blai Trias, aquest cap de setmana
Blai Trias, aquest cap de setmana | Escuderia Osona
Redacció
19 d'octubre del 2017
El circuit de Calafat va acollir, el passat cap de setmana, la darrera cursa de la temporada de la Copa  Catalana de Promovelocitat, el Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques i el Campionat del Mediterrani de Velocitat. Més d’una vuitantena de pilots van omplir les instal·lacions del traçat de l’Ametlla de Mar.

Només un pilot de l’Escuderia Osona, Blai Trias, tenia una missió certament complicada, ja que afrontava la darrera cursa de la temporada de PromoRacc1 2 temps a 13 punts del líder provisional, Joel Esteban. Després d’aconseguir els millors resultats en els entrenaments, Trias va demostrar sobre l’asfalt que tenia les idees molt clares: vèncer i proclamar-se campió; i així va ser. En canvi, Joel Esteban, subcampió de la categoria, diumenge no va tenir el seu dia, i no va passar de la tercera posició del podi, això sí, després d’haver lluitat pel títol fins al final. D’altra banda, Georges Planques va completar la segona posició del podi de Calafat.

Blai Trias estava molt satisfet en acabar la prova: “Estava tranquil perquè sabia que ho podia aconseguir. En els entrenaments he sigut el més ràpid, i sabia que, si m’esforçava, podia guanyar. He tingut una lluita molt maca amb el Joel fins a l’última cursa de campionat, i això fa que la valoració de la temporada sigui molt positiva. Dedico el títol a la família, mecànics i companys de la classe de l’escola Pinediques de Taradell”.
 
En algunes categories, el peix ja estava tot venut i molts pilots han optat per no participar en l’última cursa a Calafat. És el cas de dos pilots més de l’Escuderia Osona, que ja tenien el subcampionat a la butxaca: Ari Mestres, a la PromoRacc2 2 temps; i Hugo Andreu, a la PromoRacc3.
 

Consulta tots els guanyadors

Arxivat a