Continua la recerca de la dona amb Alzheimer desapareguda a Tona

Bombers, Mossos d'Esquadra i voluntaris busquen per la zona entre Centelles i Hostalets de Balenyà

Pietat Roure, la desapareguda
Pietat Roure, la desapareguda
Redacció
17 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:48h
Bombers, Mossos d'Esquadra i voluntaris continuen la recerca de la dona amb Alzheimer desapareguda aquest diumenge a Tona. Pietat Roure de 80 anys, i coneguda com a Conxita, va ser vista per darrer cop a la carretera que uneix la població amb Sant Miquel de Balenyà, tot i que també s'apunta que hauria estat vista a Hostalets de Balenyà.

Dues dotacions dels Mossos d'Esquadra han estat treballant durant tota la nit, i a hores d'ara també s'hi han incorporat cinc dotacions terrestres de bombers i un helicòpter que rastreja la zona. La recerca va començar diumenge cap a dos quarts de cinc de la tarda, quan la dona, que havà marxat de la residència de Tona on viu, ja no va tornar.

Segons Bombers, l'operatiu d'aquest dimarts se centra en la recerca entre Centelles i Hostalets de Balenyà. En el moment de la desaparició anava amb uns pantalons negres, botines negres, camisa estampada de quadres blancs i negres, i ulleres. En cas que se la vegi, recomanen que es truqui de seguida al 112 o al 639394101.