Unes 150 persones als jutjats de Vic exigeixen la llibertat de Sànchez i Cuixart

La capital d'Osona no tarda a reaccionar i el CDR convoca diferents concentracions per protestar: una aturada a les 12 del migdia als llocs de treball i a les 8 del vespre a Barcelona .contingutnaciodigital #columnanotigran .noticia h1 { font-size: 42px; line-height: 44px; }

La majoria de manifestants portaven una esquela de la justícia
La majoria de manifestants portaven una esquela de la justícia | Josep M. Montaner
17 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:05h
Més d'un centenar de persones s'han concentrat aquest matí als jutjats de Vic per protestar contraL'empresonament de Sànchez i Cuixart retorna el procés al carrer i accelera la declaració d'independència. Vic ha estat una de les ciutats que més ràpid s'ha mobilitzat. Aquest dilluns, en el moment que es va anunciar les detencions, desenes de persones van sortir a la plaça Major de Vic per protestar. En altres municipis d'Osona, mai s'havien sentit tan fort les cassolades.

Aquest dimarts, hi ha mobilització permanent i des de primera hora a la capital d'Osona. Els concentrats d'aquest matí es queixaven de les detencions amb crits de "Fora, fora, fora la justícia espanyola", "Llibertat presos polítics" o "No hi som tots, falten els jordis". També portaven un rètol amb l'esquela de "justícia". "És evident que són presos polítics -deia un dels manifestants-, la justícia espanyola pot dir el que vulgui". "La república catalana ja triga a ser proclamada", sentenciava.

A les 12 del migdia hi haurà una aturada en tots els llocs de treball de la ciutat i comarca; mentre que a les 8 del vespre, des del CDR de Vic s'anima a desplaçar-se fins a la Diagonal de Barcelona. Per aquells que no hi puguin assistir, recomanen assistir a la plaça Major de Vic, també a les 8.
 

La concentració ha arribat a unes 150 persones Foto: Josep M. Montaner
 

Arxivat a