Comencen les obres de la rambla Sant Domènec de Vic

Els treballs de la primera fase de reurbanització s'allargaran dos mesos i la circulació del trànsit no queda afectada

Rambla Sant Domènec
Rambla Sant Domènec | Google Maps
Redacció
16 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:32h
Aquest dilluns ha començat la primera fase d'urbanització de la rambla Sant Domènec de Vic. Les obres s'allargaran unes vuit setmanes i afecten el tram que va del carrer Sant Pere a l'inici del parc Balmes. Els treballs suposen una continuïtat de la recentment remodelada rambla Hospital. Es mantindran els dos carrils centrals i el carril bici es connectarà amb la rambla l'Hospital per als ciclistes que vagin en direcció plaça Major.

Aquesta és la primera fase d'unes obres que s'han d'allargar sis mesos aproximadament. Formen part del projecte de Pla de Barris del centre i el barri de La Calla, cosa que permet finançar la meitat dels treballs. En el projecte també s'inclou la reforma del carrer Anselm Clavé, el carrer Soledat, i el primer tram del carrer Sant Francesc.

Afectacions per les obres

Durant aquesta primera fase, la circulació del trànsit no es veurà alterada. En canvi, sí que caldrà traslladar a la zona no afectada per les obres la parada d'autobús, l'aparcament de mobilitat reduïda i la zona de càrrega i descàrrega. Mentre durin els treballs, els contenidors de deixalles de totes les fraccions es desplaçaran fins davant l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic, ubicada al número 24 de la Rambla.

Pel que fa a la recollida de cartró comercial, específica per als comerços, també es veurà afectada i caldrà que es dipositi el cartró únicament els dies de recollida -dilluns, dimecres i divendres a partir de dos quarts de 8 del vespre- al costat dels contenidors i no a dins, degudament plegat, en lloc de deixar-lo a la porta de l'establiment com fins ara.
Arxivat a