​El Col·legi d'Advocats de Vic coordina una denúncia conjunta per l'actuació policial durant l'1-O

Els formularis per denunciar la coacció de la llibertat d’expressió durant el referèndum es poden trobar en tots els Centres Cívics de Vic fins a finals de mes

Redacció
09 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 17:36h

Llargues cues a l'Escola Guillem Montrodon de Vic. Foto: Sergi Camara


Des d’aquest dilluns, i fins a finals de mes, els diferents centres cívics de la ciutat de Vic posen a la disposició de la ciutadania un formulari d’adhesió a la denúncia conjunta en contra de l’actuació dels cossos policials durant la jornada del referèndum de l’1 d’octubre, coordinat pel Col·legi d’Advocats de Vic.
 
A la denúncia s’hi poden adherir totes aquelles persones que durant la jornada del referèndum “sentissin coartada la seva llibertat en el seu col·legi electoral”, encara que finalment no es traduís en una entrada física de la Policia Nacional o de la Guàrdia Civil.
 
Un cop s’hagin recollit tots els formularis, l’advocacia presentarà la denúncia al Jutjat i aquest últim serà qui citi a la persona denunciant per tal que la ratifiqui. Des del Col·legi s’informa que tota persona serà acompanyada per un advocat voluntari durant el tràmit de ratificació d’aqueta denúncia.
  
Els Centres Cívics de la ciutat de Vic estan oberts de les 4 de la tarda a les 8 del vespre, i els matins i els caps de setmana en funció de les activitats programades.
Arxivat a