Oques Grasses s'acomiada dels escenaris amb un espectacle que només passarà per cinc ciutats

“Meravellós desastre” és un muntatge que pretén ser una reflexió al voltant de la vida i de l'amor | El grup osonenc té previst tornar el 2019

Imatge promocional de l'espectacle
Imatge promocional de l'espectacle
Redacció
28 de setembre del 2017
Actualitzat a les 15:39h
El grup osonenc Oques Grasses ha anunciat que s'acomiadarà de la primera etapa de la seva carrera amb un nou espectacle, Meravellós desastre, que es podrà veure només cinc vegades. Amb aquesta proposta, els osonencs diran adéu als escenaris fins al 2019, quan està previst que el grup presenti el seu quart treball d'estudi. Meravellós desastre és un espectacle teatral i musical, i s'interpretarà al llarg del novembre i desembre als teatres principals de Vic, Lleida, Mallorca, El Vendrell i Girona.  El títol de la proposta fa referència a la cançó Cara de cul, una de les més celebrades del seu darrer disc, i els músics estaran acompanyats a l'escenari de dos actors catalans: Galdric Plana i Anna Bussanya. El muntatge, segons ha relatat el grup en un comunicat, pretén ser una reflexió al voltant de la vida i de l'amor.

Oques Grasses dirà "fins aviat" i ho farà amb un nou espectacle, Meravellós desastre, que només es podrà veure als principals teatres de cinc ciutats: Vic, Lleida, Mallorca, el Vendrell i Girona. A l'obra, el cantant, lletrista i compositor Josep Montero s'ha endinsat en l’”univers oquístic” per explicar una història que transita pels alts i baixos de l'existir, l'estimar, i el viure. Música i teatre, donats de la mà, mostraran la realitat cíclica de la vida i l'amor.

Oques Grasses estaran acompanyats a l'escenari per dos actors, el vigatà Galdric Plana i la barcelonina Anna Bussanya, que portaran el pes narratiu de l'obra. Pel que fa a la música, l'espectacle "desconstrueix" en diferents formats moltes de les cançons dels Oques Grasses i les reordena per a complementar el relat que desenvolupen els actors. A més, "Meravellós desastre inclourà tres cançons noves i inèdites que posteriorment formaran part del seu quart treball d'estudi.

El darrer espectacle d'Oques Grasses és el crit que tanca la cançó Cara de Cul, una de les més celebrades del seu darrer disc, Youponi (Beverly Hills Records, 2016), que és una cançó que convida tothom a mirar-se al mirall, fer balanç de la vida viscuda i reflexionar al voltant del guanyat i del perdut. 

Per altra banda, la imatge i el vestuari de l'espectacle contindrà elements dels seus tres discos posteriors i gires: El barret de rus, la palla i els cossos nus del primer disc, Un dia no sé com (2014), els pareos del segon, Digues-n’hi com vulguis (2014) i els ponis i els colors marrons de Youponi (2016). La primera etapa de la carrera d'Oques Grasses es tancarà així amb tres discos, pràcticament 400 concerts i 7 milions de reproduccions a Youtube. 
 
Arxivat a