​Torelló reitera el seu compromís amb el referèndum de l'1-O

Aproven una moció de condemna a la repressió de l'Estat espanyol a Catalunya

Redacció
26 de setembre del 2017

El ple de l'Ajuntament de Torelló, aquest dilluns Foto: Aj. de Torelló


El ple municipal de Torelló va reiterar el seu compromís amb el referèndum de l'1 d'octubre. Tal com explica l'Ajuntament en una nota, la majoria dels grups municipals van votar una moció de suport al referèndum i una altra en contra de la repressió de l'Estat espanyol a Catalunya.

Primer de tot, els grups municipals de CiU, ERC-JpT-AM, CUP-SP i FEM van presentar conjuntament una moció de suport al referèndum de l'1-O, que va prosperar amb els vots favorables de tots aquests grups i l'abstenció del PSC. I posteriorment, es va aprovar per unanimitat una moció, presentada pels mateixos grups, de condemna a la repressió de l'Estat espanyol a Catalunya, en suport als represaliats i a les mobilitzacions ciutadanes i accions del govern encaminades a l'exercici del dret de l'autodeterminació del poble català el proper 1 d'octubre.

Els regidors van fer una crida a la participació en el referèndum i van expressar els motius del seu vot. L'alcalde, Santi Vivet, que va rebre el suport dels grups, va reiterar el seu compromís i va anunciar la seva voluntat "d'anar fins al final".
Arxivat a