El Festival Protesta escalfa motors per la seva cinquena edició

El certamen, del 20 al 28 d'octubre, projectarà una cinquantena de films, dotze dels quals en la Selecció Oficial del concurs de curtmetratges

L'edició de l'any passat a l'Atlàntida
L'edició de l'any passat a l'Atlàntida | Festival Protesta
Redacció
25 de setembre del 2017
El Festival Protesta, festival internacional de cinema de crítica social, escalfa motors per la seva cinquena edició. Vic acollirà el certamen del 20 al 28 d'octubre. Tal com explica l'organització, enguany el programa amplia a una desena la quantitat de llargmetratges que es projectaran, majoritàriament, al Cinema Vigatà.

El plat fort, però, continua sent el concurs de curtmetratges, que aquest any ha rebut un total de 579 films provinents de 52 països com Argentina, Brasil, Bulgària, França, Iraq, Nova Zelanda, Mèxic, Sri Lanka, Tailàndia o Uzbekistan. L'organització del festival n'ha escollit una dotzena que han passat a formar part de la Selecció Oficial.

D'altra banda, l'organització ha anat més enllà i enguany es dona cabuda a altres expressions artístiques que puguin ser utilitzades com a altaveu de denúncia i eina de transformació social. La programació de diverses activitats paral·leles com xerrades, debats, exposicions o concerts tindran l'art reivindicatiu com a eix temàtic.

 

Cartell de l'edició d'enguany



 
Arxivat a