El món empresarial d'Osona defensa el dret a decidir

En un comunicat, la Cambra de Comerç i el CEDO apunten que "les entitats empresarials no s'han de posicionar sobre la viabilitat o no" pel que fa al procés

Redacció
22 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:45h
El món empresarial d'Osona ha emès un comunicat per donar a conèixer la seva postura davant del procés que està vivint Catalunya aquests dies. En el text, la Cambra de Comerç i el Consell Empresarial d'Osona apunten que "les entitats empresarials no s'han de posicionar sobre la viabilitat o no de les mesures que els polítics tenen previst d'aplicar en el procés". "Simplement creiem que els ciutadans de Catalunya tenen dret a decidir", sentencien.
 
COMUNICAT
A la vista de les diverses informacions que han aparegut darrerament als mitjans de comunicació per part de diferents entitats empresarials en relació a l'anomenat "procés" que viu el poble de Catalunya i davant l'excepcional situació, la Delegació d'Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona juntament amb el Consell Empresarial d'Osona, en representació del món empresarial de la comarca, creiem que les entitats empresarials no s'han de posicionar sobre la viabilitat o no de les mesures que els polítics tenen previst d'aplicar en l'esmentat "procés". Simplement creiem que els ciutadans de Catalunya tenen dret a decidir.