​La campanya pel referèndum comença amb normalitat a Osona

Marta Rovira assisteix a l’inici de la plaça, després de l’acte unitari a Tarragona | En altres municipis catalans, cossos policials requisen material per l’1-O

Marta Rovira tornava de l'acte unitari de Tarragona
Marta Rovira tornava de l'acte unitari de Tarragona | Albert Alemany
Redacció
15 de setembre del 2017
La campanya pel referèndum de l'1-O va començar aquesta nit de dijous a divendres amb normalitat a Osona. Com unes eleccions ordinàries, els partits polítics es van reunir a la plaça Major de Vic amb els seus cartells. En aquest cas, però, només hi havia els partits i les entitats partidàries del referèndum i, sobretot, pel “sí”. Per exemple, hi havia el PDECat, ERC, CUP, Òmnium i ANC Osona.

També hi havia la diputada al Parlament i secretària general d’ERC, Marta Rovira, que després de l’acte unitari de campanya a Tarragona es va desplaçar fins a Vic. 

Tot i així, no tot ha estat tan tranquil com a Osona, la campanya va començar en diferents punts de Catalunya amb intervencions de les diverses policies, que van identificar persones i van requisar material publicitari, a poblacions com Montcada i Reixac, Cerdanyola, Alcanar, Ripollet, Masquefa i Llagostera.
 

Alguns dels partits i entitats que van encetar la campanya pel referèndum. Foto: Albert Alemany

Arxivat a