La Fira d'Espectacles Hípics de Roda de Ter s'allarga durant tot el cap de setmana

S'hi podrà veure espectacles de primer nivell mundial

Els germans Serra i l'alcalde de Roda de Ter
Els germans Serra i l'alcalde de Roda de Ter | Difucor
Redacció
14 de setembre del 2017
Aquest cap de setmana, 16 i 17 de setembre, Roda de Ter acull la 4a edició de la Fira d'Espectacles Hípics de la mà dels germans John i Santí Serra (. Com a novetat, enguany el certamen s'allarga tot el cap de setmana després de l'èxit de les edicions anteriors. A més, també s'estrena ubicació per millorar els accessos i comoditat. La Fira es farà a l'esplanada del costat de la Carpa de Roda de Ter, i entre d'altres s'hi podrà veure espectacles de disciplines diverses, tots de primer nivell mundial.

Per exemple es podrà veure un espectacle de cavalls menorquins a càrrec de Jaleo Menorquí amb la presència en pista de 6 cavalls i un show amb un carro de foc espectacular; o l'espectacle de carreres de carros romans que presenta la companyia francesa Impulsión.

No hi faltarà els espectacles de Santí Serra, que enguany presentarà en exclusiva el seu nou xou en el qual els cavalls àrabs seran els protagonistes. La nit del dissabte, un cop acabats els espectacles, l'organització realitzarà una festa a la Carpa
amb l'assistència de tots els artistes i els convidats Vips i on podran assistir tots els espectadors.

Aquest esdeveniment que ret homenatge a Joan Serra Arbat, pare dels germans John i Santí Serra de Sercam Shows, organitzadors de la Fira, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Roda. Joan Serra va estar sempre molt implicat en el món del cavall, impulsor de diverses activitats hípiques de la comarca d'Osona i membre de la Comissió dels Tonis. En aquesta edició els germans Serra destinaran part dels diners de les entrades a una associació benefica.

Per assistir a la fira es poden comprar les entrades anticipades a l'Ajuntament de Roda de Ter o dues hores abans de l'inici a les taquilles.

Arxivat a