Més d'un centenar de persones participen a la marxa de torxes de l'Esquerra Independentista a Manlleu

L'acció va acabar amb un sopar popular al Casal Boira Baixa

Marxa de torxes de l'esquerra independentista a Manlleu
Marxa de torxes de l'esquerra independentista a Manlleu | Adrià Costa
Redacció
11 de setembre del 2017
Actualitzat a les 10:48h
Més d'un centenar de persones van participar aquest diumenge al vespre a la marxa de torxes de l'Esquerra Independentista (EI) a Manlleu. Durant la marxa es va fer una crida a la desobediència davant la situació política actual. L'acte, organitzat per l'EI d'Osona i el Ripollès, va sortir de la plaça Fra Bernadí i va acabar a la plaça de Dalt Vila.

Un cop a Dalt Vila, es va fer un acte polític en el qual hi van participar Mariona Tantinyà, membre del SEPC de Vic; Montse Castañé, militant de la COS i de Càrnies en Lluita i membre del Comitè d'Empresa de l'escorxador Esfosa; Ainhoa Campdepadrós, membre de La Fetillera, col·lectiu feminista del Lluçanès; i Albert Generó, regidor de la CUP a Manlleu. Un cop acabat aquest acte, es va fer un sopar popular al Casal Boira Baixa.

Les organitzacions i col·lectius que formen part de l'EI d'Osona i el Ripollès que convoquen la manifestació són la CUP, ARRAN, el SEPC, la COS, Endavant OSAN, el Casal Popular Boira Baixa de Manlleu, La Xinxa (grup feminista de Manlleu), Capgirem Vic i la Trabucaire (Assemblea de Joves de Taradell).
 

Marxa de torxes de l'esquerra independentista a Manlleu. Foto: Adrià Costa

Arxivat a