La biblioteca Dos Rius de Torelló acull una exposició sobre el malbaratament alimentari

Es tracta d'una mostra itinerant portada a terme per l'Agència de Residus de Catalunya

Redacció
06 de setembre del 2017
El menjar constitueix un recurs valuós que cal tractar i consumir amb responsabilitat per poder-ne aprofitar totes les seves capacitats nutritives. Tot i això, en les societats desenvolupades es llencen milers de tones d'aliments. A Catalunya es llencen cada any unes 262.000 tones de menjar. Això vol dir que cada català llença 35 kg de menjar a l'any.

En vista d'aquestes dades, l'Agència de Residus de Catalunya (ARC) ha dut a terme una campanya informativa per incrementar en la població el coneixement sobre el malbaratament alimentari i per aconseguir reduir-lo. La campanya "Som gent de profit" s'emmarca en l'objectiu definit al PRECAT 20 de reduir un 50% el malbaratament alimentari l'any 2020 (respecte a l'any 2010).

En el marc d'aquesta campanya informativa, l'ARC ha produït una exposició itinerant sobre la prevenció del malbaratament alimentari que inclou també un taller educatiu. Durant aquest mes de setembre, la Biblioteca Dos Rius de Torelló acull l'exposició "Som gent de profit" per tal de millorar els costums i evitar el malbaratament alimentari. Precisament, aquest dimecres s'ha portat a terme un taller.
Arxivat a