L'Auditori Teatre Calldetenes oferirà una vintena de propostes aquesta temporada

Fel Faixedas presenta el calendari d'espectacles que s'allargaran fins al desembre

Durant la presentació de la nova programació amb Fel Faixedas
Durant la presentació de la nova programació amb Fel Faixedas | Aj. de Calldetenes
Redacció
06 de setembre del 2017
Actualitzat a la 13:34h

Fel Faixedas va pujar a l'escenari de l'Auditori Teatre de Calldetenes el diumenge passat per presentar un tastat del seu nou espectacle Bona nit benpartis!. El d'Arbúcies va presentar també la programació d'aquest semestre a l'equipament.

L'Auditori Teatre de Calldetes es començarà omplir durant la Festa Major amb l'espectacle Vet aquí una vegada... tres contes dels de sempre amb El Trencaclosques (diumenge 17 de setembre a les 19 h). Seguirà amb la Nit d'humor amb Gabriel Córdoba i Pep Alsina (dimarts 19 de setembre a les 20.45 h); La jaula de las locas amb L'Espardenya Teatre (divendres 22 de setembre a les 21 h, i diumenge 8 d'octubre a les 18 h); concert d'havaneres i rom cremat amb el grup Peix Fregit (dissabte 23 de setembre a les 21 h), i un videoclip anomenat No paris del Centre de Serveis de Calldetenes (divendres 29 de setembre a les 20.30 h).

L'obra La rebel·lia possible de la companyia Anònima, donarà el tret de sortida a la programació pròpia de l'Auditori Teatre Calldetenes, dissenyada des del Consell Gestor del Teatre i la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Calldetenes. Això serà el dissabte 14 d'octubre a les 21.30 h del vespre. La música omplirà l'escenari el dissabte 21 d'octubre amb el concert de presentació del nou disc de Tastet de Gospel: Gospelbreathe.

El diumenge 22 d'octubre a les 18 h, arriba l'adaptació teatral del llibre Els homes són de Mart i les dones de Venus, protagonitzada per Jordi Díaz. El següent diumenge 29 d'octubre a les 20 h, torna la música clàssica amb la Coral Regina de Manlleu, la Coral Belles Arts de Sabadell i el grup Rebla't. Les tres formacions presenten Sacrum Mozart en el seu segon i últim concert a la comarca aquest any, una mostra de la música sacra de Mozart composta quan el músic tenia només 18 anys. Tancaran la temporada tres propostes teatrals amb denominació d'origen osonenc: el clàssic teatral Pigmalió del Grup de Teatre de Sant Hipòlit (dissabte 4 de novembre a les 21.30 h); Moha de la Cia. L'Ou Cost, amb el gest com a únic llenguatge parlant d'immigració (dissabte 11 de novembre a les 21.30 h), i la comèdia àcida Fingir de Sara Cañete (dissabte 2 de desembre a les 21.30 h), finalista en la darrera edició dels Premis Literaris de Calldetenes.

25è aniversari del Calltitlllesdetenes

Enguany el Calltitellesdetenes, el festival de Titelles de Calldetenes, arriba al seu 25è aniversari amb sis propostes per a tota la família i per a fer el delit dels menuts: En Bernat el pescador de Galiot Teatre (diumenge 29 d'octubre a les 17 ); La Sireneta de Festuc Teatre (diumenge 5 de novembre a les 17.30 h); Els tres porquets es caguen de por de Samfaina de Colors (diumenge 12 de novembre a les 17.30 h); La Castanyera de la companyia Sebastià Vergés (diumenge 19 de novembre a les 17.30 h); El conte de la lletera de Xip-Xap (diumenge 26 de novembre a les 17.30 h), i El Petit Piano del Centre de Titelles de Lleida (doble funció el diumenge 3 de desembre a les 16.30 h i a les 18 h).

Finalment, en dates nadalenques arriben dos clàssics de les festes: la vetllada solidària i musical per recollir fons per La Marató de TV3 i Sant Tomàs (diumenge 17 de desembre a les 18 h), i la representació dels Pastorets a càrrec de L'Espardenya de Teatre (26 de desembre i 1 de gener).
 

Consulta tota la programació