Manlleu posa en funcionament un nou sistema d'aparcament gratuït al carrer del Serpent

La iniciativa solucionarà la problemàtica del pas de camions, resoldrà incidències i millorarà la circulació i la seguretat a la via

Redacció
29 d'agost del 2017
Actualitzat el 30 d'agost a les 8:59h
L'Ajuntament de Manlleu posarà en funcionament el nou sistema d'aparcament gratuït del carrer del Serpent aquest dijous 31 d'agost. La iniciativa de modificar el sistema d’estacionament del mateix carrer és per solucionar la problemàtica del pas de camions i el servei de recollida, resoldre les incidències de retrovisors trencats i millorar la circulació i la seguretat al carrer del Serpent. A més, a causa de l’amplada de la calçada és necessari permetre només l’estacionament dels vehicles a un dels costats.

Tal com explica l'Ajuntament en una nota de premsa, com a mesura reductora de velocitat, i per la situació de les entrades als garatges, es combinarà un primer tram amb l’estacionament a l’esquerra i un altre tram al costat dret (segons el sentit de circulació) que servirà per fer un trencament de la trajectòria (tram de carrer entre Vendrell i Vilamirosa). Per a reduir la velocitat, s’executarà un coixí berlinès abans del pas de vianants amb el carrer Vilamirosa i s’executarà un pas elevat cap al final del tram del carrer Serpent (pròxim al carrer Rusiñol)."

També s’aprofitarà per fer una millora del pas de vianants de la cruïlla del carrer del Serpent amb el carrer Vendrell, executant l’ampliació de la vorera i modificant la situació del pas de vianants. Alhora està previst que entre aquests dies 29 i 30 d'agost quedin senyalitzats els espais destinats a l’estacionament.
 

El nou aparcament Foto: Ajuntament de Manlleu

Arxivat a