Torelló s'integra en un projecte per potenciar el Mercat Municipal

El projecte de la Diputació de Barcelona ha de servir per impulsar el comerç local

Redacció
30 d'agost del 2017
Actualitzat a les 9:22h
Torelló s'ha integrat en una prova pilot del Servei d’Assistència Integral dels Mercats Municipals (SAIMM), un projecte de la Diputació de Barcelona que ha de servir per impulsar el seu mercat municipal. La proposta arriba de la mà d'Isaac Albert, el diputat de Comerç, que la va presentar a Manresa durant el mes de juliol. 

Tal com informa l'Ajuntament al seu portal web, durant la presentació el diputat va destacar que "al país hi ha 160 mercats municipals, dels quals 130 són a les comarques de Barcelona (40 a Barcelona ciutat i 93 a 61 municipis de la demarcació). En total, són més de 3.400 parades i 6.500 llocs de treball, i més de 2 milions de persones tenen un mercat en un entorn proper. Per aquest motiu la Diputació va emprendre el programa per donar assistència integral als mercats i dotar-los dels serveis necessaris per al segle XXI."

En referència a les variables vinculades al mercat, el diputat va assegurar que "sovint es creu que reformant estructuralment les instal·lacions dels mercats n'hi haurà prou per rellançar-los, però acompanyant les reformes cal sobretot treballar en el model de mercat".

El poble osonenc se suma així als set municipis catalans que formen part de la prova, que són Arenys de Mar, Berga, Calella, Canet de Mar, Manresa i Vilassar de Mar. 
Arxivat a