Vic, entre els objectius de les tres furgonetes llogades pels terroristes

Els atacants pretenien farcir els vehicles d'explosius casolans i un d'ells havia d'explosionar a la capital d'Osona, segons "La Vanguardia"

La furgoneta trobada a Vic
La furgoneta trobada a Vic
Redacció
19 d'agost del 2017
Actualitzat el 22 d'agost a les 11:31h
Quinze morts i més d'un centenar de ferits, almenys 17 en estat crític, és el balanç dels atacs que una cèl·lula terrorista conformada per una dotzena de persones van perpetrar aquest dijous a la Rambla de Barcelona i a Cambrils. Els 12 membres del grup terrorista han estat detinguts o han mort.

Amb centres neuràlgics a Ripoll, d'on eren provinents la majoria, i Alcanar, on havien ocupat un xalet per crear els explosius, tenia uns objectius més mortífers. Entre les informacions que van apareixent als mitjans de comunicació sobre els seus objectius reals, una d'elles apunta a tres objectius a diversos punts de la geografia catalana. A banda de Barcelona i Cambrils, també hi apareix Vic.

Així, segons informa La Vanguardia de fonts policials, les tres furgonetes que van llogar els terroristes havien de ser farcides d'explosius casolans i de bombones de butà i acabar explosionant totes a Barcelona o, una a la Rambla, una a Cambrils i la darrera a la capital d'Osona. La informació també recull que la tercera de les furgonetes va ser trobada en un voral de l'AP-7 a l'altura de Cambrils. A la furgoneta de Vic no s'hi van trobar explosius després de l'inspecció d'agents del TEDAX.
Arxivat a