​VÍDEO Incidents amb Josep Anglada durant el minut de silenci a Vic

El regidor de Plataforma Vigatana ensenya cartells del seu partit durant la concentració | L'alcaldessa Anna Erra condemna l'actuació

Moments de l'incident a la plaça Major de Vic
Moments de l'incident a la plaça Major de Vic | Osona.com
Redacció
18 d'agost del 2017
Actualitzat el 25 de juny del 2018 a les 15:22h

Moments abans de fer el minut de silenci a Vic s'ha produït un incident amb el regidor de Plataforma Vigatana, Josep Anglada. Aquest i dues persones més han mostrat uns cartells del seu partit (SOMI) on s'hi llegia "Fora jihadistes de Catalunya" i el símbol de prohibició de mesquites. Alguns dels regidors del consistori s'han posat per davant d'Anglada per tapar el rètol i s'han sentit alguns crits demanant que es retiressin aquests rètols. 

Com es pot veure en el vídeo, el regidor d'ERC Jaume Colomer li ha arrabassat a Anglada el seu cartell. I quan Anglada ha intentat recuperar-lo, el regidor Arnau Martí (Vic per a Tots) l'ha intentat retenir. Uns moments després Anglada ha agredit a Martí, i el regidor Colomer s'ha posat pel mig empenyent el regidor de Plataforma Vigatana. L'Ajuntament de Vic i Martí ja han anunciat que denunciaran aquesta agressió; mentre que Anglada també denuncia els dos regidors per "injúries i coaccions".

Anna Erra condemna l’actuació d’Anglada

L’alcaldessa de Vic Anna Erra ha lamentat l’actuació del regidor Anglada. “Sap molt greu que en moments d’unió i dol, alguns aprofitin per fer propaganda política”, deia Erra, remarcant que “sempre anirem contra aquests atacs, però mai d’aquesta manera”. “Vic és una ciutat de pau i d’acollida”, ha sentenciat. La concentració ha aplegat un miler de persones a la plaça Major la ciutat.
 

Durant el minut de silenci a Vic Foto: Carles Fiter

Arxivat a