Un multitudinari concert de l'Orquestra Maravella dona per acabada la Festa Major de Manlleu

Han estat cinc dies plens d'activitats a la capital del Ter

El nombrós públic al concert que tancava la Festa Major de Manlleu 2017
El nombrós públic al concert que tancava la Festa Major de Manlleu 2017 | Aj. Manlleu
Redacció
17 d'agost del 2017
Actualitzat a les 14:03h
El concert de l'Orquestra Maravella i el posterior ball va posar aquest dimecres el punt final a la Festa Major de Manlleu, que s'ha celebrat del 12 al 16 d'agost. El conjunt musical creat a Caldes de Malavella el 1951 va omplir la plaça Fra Bernadí, en l'últim acte de la festivitat. Al matí es va fer el Bicibarris i també la festa de l'escuma, en el darrer dia dels cinc que ha durat aquesta Festa Major d'enguany.

Han estat dies plens d'activitat a la capital del Ter, que ja va veure com els actes festius s'iniciaven amb el Fes-te Jove el 4 d'agost. El pregó a càrrec del pediatre Andreu Parareda va donar el tret de sortida oficial a la celebració el passat dissabte 12 d'agost.

Durant tot el cap de setmana es van celebrar diferents esdeveniments com el Correfoc, les havaneres o el concert de Joan Rovira. El dilluns 14 va arribar el dia de la Festa del Serpent, amb el punt culminant de la mateixa amb l'arribada de la serp gegant a la Devesa, i el concert d'Oques Grasses a la plaça Fra Bernadí.
 

Arribada del Serpent a Manlleu. Foto: Joan Parera


Finalment, el dimarts 15 un concert inèdit que va ajuntar als músics manlleuencs Roger Usart, Pep Poblet, Guillem Roma i Paula Valls va omplir amb dos escenaris.

La festa a Manlleu no s'acaba, però, amb la fi de la Festa Major, ja que fins al 20 d'agost es celebren les Festes del Barri de Gràcia a la població. Aquestes, tindran el seu moment més destacat el dissabte 19 amb l'espectacle de Toni Albà al teatre Casal de Gràcia.
 

Consulta la Galeria de Fotos de la Festa del Serpent

Arxivat a