Toni Albà actuarà a la festes del barri de Gràcia de Manlleu

L'actor protagonitzarà l'espectacle "Audiència i-real" durant la 43a edició de la festivitat

Redacció
16 d'agost del 2017
Actualitzat a les 15:29h
Toni Albà interpretant el rei d'Espanya a Súria
Toni Albà interpretant el rei d'Espanya a Súria | Ajuntament de Súria
La celebració no s'atura a Manlleu després de donar per acabada la seva Festa Major d'estiu. La 43ª edició de les festes del barri de Gràcia de Manlleu arriba i tindrà cinc dies plens d'activitats del 16 al 20 d'agost. Com a principal novetat destaca l'espectacle Audiència i-real de Toni Albà, l'actor que interpreta a Joan Carles I en el programa Polònia de TV3. El cartell d'enguany també presenta activitats ja consolidades com les olimpíades, el campionat 3x3 de bàsquet, la cursa atlètica o els concerts i els balls.

Les festes començaran aquest dimecres 16 amb la instal·lació de pantalles gegants per veure la tornada de la Supercopa d'Espanya de futbol, entre el Reial Madrid i el Futbol Club Barcelona. L'endemà dijous a les 5 de la tarda tindrà lloc la rebuda del gracienc més carismàtic de les festes, la baixada del Campanar d'en Florenci Ficapals, el pregó, tallers de castellers i la festa de l'escuma. Més tard es realitzarà el campionat de 3x3 de bàsquet, la caminada nocturna pels voltants de Manlleu, i el cinema a la fresca.

Divendres 18 començaran les olimpíades, es farà la cursa popular i la primera ronda del campionat de botifarres. A la nit es faran actuacions rockeres amb Daniel Boga, que estrenarà el disc Coronel; i més endavant Jumping Jacks i Ramons faran les seves actuacions amb un homenatge als Rolling Stones i Ramones. 

Dissabte 19 tindrà lloc l'espectacle de Toni Albà al teatre Casal de Gràcia. Durant aquest dia també destaquen activitats com la 2a ronda del campionat de botifarra, torneig d'escacs o el partit de futbol casats contra solters. Finalment, l'últim dia diumenge 20 es farà la missa en honor a Gràcia, sardanes, concert amb el cantautor Joan Usart, havaneres, castell de focs artificials i la 26a baixada de bobines.
 

Consulta tota la programació de les festes del barri de Gràcia de Manlleu

 

Cartell de la festa major del barri de Gràcia de Manlleu Foto: Ajuntament de Manlleu

Arxivat a