Els «quatre grans» manlleuencs actuen en un concert inèdit

Pep Poblet, Roger Usart, Guillem Roma i Paula Valls van presentar els seus últims treballs durant la festa major de Manlleu

Roger Usart, Paula Valls, Guillem Roma i Pep Poblet durant el concert dels 4 grans manlleuencs
Roger Usart, Paula Valls, Guillem Roma i Pep Poblet durant el concert dels 4 grans manlleuencs | Ajuntament de Manlleu
Redacció
16 d'agost del 2017
Actualitzat a les 12:13h
Quatre músics de Manlleu van oferir el concert 4 grans manlleuencs el dimarts 15 d'agost a la plaça Fra Bernadí. Pep Poblet amb Nito Figueras i Txell Sust, Roger Usart, Guillem RomaPaula Valls van ser els protagonistes del penúltim dia de la festa major del municipi amb una actuació inèdita. 

L'espectacle va comptar amb dos escenaris que s'anaven alternant per facilitar l'actuació. Durant l'esdeveniment els 4 instrumentistes van presentar els seus últims treballs, a més de fer col·laboracions entre ells i amb altres artistes. El gran moment va arribar al final, quan els músics van protagonitzar una actuació conjunta per tancar l'acte, que va agradar molt al públic.

La idea de fer un concert tots junts va sorgir d'una conversa entre Àlex Garrido, alcalde de Manlleu, i Poblet quan fa dos anys Pep Poblet i Guillem Roma van actuar junts. D'aquí que se celebrés el concert amb els 4 músics de la localitat.

La festa major acabarà dimecres 16 d'agost amb el Bicibarris, amb el grup d'animació Pep Callau; ball de sardanes, a càrrec de la Cobla Mediterrània; i el concert i el ball de festa major amb l'Orquestra Maravella.
 
Arxivat a