Arriba la festa major de Sant Boi de Lluçanès

Aquest divendres s'inicia i els actes duraran fins al dissabte vinent

Redacció
11 d'agost del 2017
Actualitzat a les 16:06h
Festa major de Sant Boi de Lluçanès
Festa major de Sant Boi de Lluçanès | Adrià Costa
Sant Boi de Lluçanès celebra la seva festa major des d'aquest divendres 11 d'agost fins al dissabte vinent, dia 18. Els actes comencen a les set de la tarda amb la presentació del llibre "Sant Boi de Lluçanès fragments d'històries", de Daniel Muntanyà i amb fotografies de Josep Martínez Castro. Precisament l'autor d'aquest llibre, serà proclamat fill predilecte de Sant Boi en l'acte d'avui.

Tot i així, quan de veritat s'iniciarà la festa serà a dos quarts de dotze de la nit, quan es faran les campanades de Festa Major, que aniran seguides del Corre-Bars. Durant tot el cap de setmana, els assistents a la celebració podran gaudir d'activitats com el campionat de truc i de botifarra, la gran cadirada, un bingo, la cursa cronometrada de pujada del campanar, el sopar jove, o el concert de Virus del diumenge a la nit.

Durant la setmana vinent, però, els actes no s'aturaran i es faran els campionats de petanca i tennis taula, una nit d'havaneres, activitats amb inflables i festa de l'escuma, una holi party, a més d'una caminada popular a la bauma de les heures. El dimarts 15 d'agost, es celebrarà una missa en honor a la compatrona del poble, la Mare de Déu Assumpta.

La festa s'allargarà fins al dissabte 19 d'agost, quan es faran diferents activitats esportives, les quals tancaran els actes.
 

Consulta els actes de la festa major 2017 de Sant Boi de Lluçanès (PDF)

Arxivat a